Even voorstellen 

Ik ben Gerda Fiege, uw behandelaar, mijn opleiding tot acupuncturist heb ik gevolgd aan Academie Qing-Bai.

Ik ben praktiserend lid van de Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur (NVA). Behandelingen in mijn praktijk op het gebied van de Traditionele Chinese geneeskunde kunnen in aanmerking komen voor vergoeding van uw ziektekosten verzekering. Dit is afhankelijk van u verzekeringsvoorwaarden en uw ziektekosten verzekering. Voor meer informatie verwijs ik u naar de informatie pagina van de NVA.

Gerda Fiege Geneeswijze

GFG is gevestigd in de Holterhoek, gelegen in het buitengebied in de driehoek tussen Winterswijk, Eibergen en Groenlo. Mijn praktijk ruimte bevindt zich in het bijgebouw, als u onze plaats oprijdt ziet u het gebouw recht voor u staan achter de garages. Ik behandel uitsluitend op afspraak. 

Voor het maken van een afspraak verzoek ik u een mail te sturen, vermeld uw telefoonnummer dan neem ik telefonisch contact op voor het inplannen van een afspraak.

Begeleiding & Advies

Zit u met vragen, wilt u een vertrouwelijk gesprek of heeft u iemand nodig die met u uw mogelijkheden wil ontdekken. U bent met u vragen van harte welkom, tijdens het intake gesprek ontvangt u alle belangrijke informatie.

 

Natuurgeneeskunde

Al tijden worden er in de natuur kruiden gevonden die een heilzame werking hebben op het lichaam.
Mijn kennis en ervaring staat u ter beschikking. Denkt u hierbij aan een Bach bloesem remedie of aan de aanpassing van de massage olie op uw onderliggende problematiek.

Acupunctuur

Bij een acupunctuur behandeling kijk ik naar het individu als geheel. Op deze wijze wordt niet alleen aandacht besteed aan de symptomen maar ook naar een oplossing voor de onderliggende problematiek wordt gezocht. De klassieke acupunctuur zoekt hierin naar de voor u optimale balans en mogelijkheden van uw zelf genezend vermogen.


Anamnese

Een anamnese is een informatief gesprek en heeft tot doel elkaar te leren kennen, om u over mijn mogelijkheden met betrekking tot uw vraag en de wijze waarop ik dit wil vorm geven te informeren. Tevens staat het u vrij in een vertrouwelijke omgeving al u vragen aan mij te stellen. Als u wenst door te gaan met een behandeling door mij zal ik u veel persoonlijke en medische vragen stellen echter uw gegevens zullen alleen in te zien zijn voor u en mijzelf.