Acupuncturist Eibergen.

Mijn praktijk GFG is gevestigd in de Holterhoek, gelegen in een driehoek tussen Winterswijk, Eibergen en Groenlo in het buitengebied. Ik heb mijn opleiding tot acupuncturist gevolgd aan de Academie Qing-Bai. 


Doet prikken met naalden niet heel erg pijn?

Dit is een misverstand. Het is niet raar dat mensen denken dat acupunctuur pijn doet. Immers, prikken met een naald doet pijn. Toch is een acupunctuurbehandeling niet pijnlijk. Hoe kan dat? Acupunctuurnaaldjes zijn heel dun waardoor je geen pijn voelt als ze worden geplaatst. Wat voel je wel? Soms een klein prikje maar pijnlijk is dat niet. Soms voel je iets wat op een golfje lijkt. Dat is het teken dat er iets gebeurt in je lichaam: de energie (Qi genaamd) gaat stromen. Na een paar seconden ebt dat gevoel weer weg. Iets anders wat je kunt voelen tijdens de behandeling is een heerlijke ontspanning. Na de behandeling worden de naaldjes voorzichtig verwijderd. Ook dat kan een lichte sensatie geven maar meestal voel je er niets van. Het ontspannen gevoel blijft. Als u op het plaatje klikt ziet u hierover een animatie van mijn beroepsvereniging.


Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur.
Ik ben praktiserend lid van deze beroepsvereniging. Meer informatie over deze beroepsvereniging vindt u als u op deze link klikt.Tip & Tops

Stress:
Wie ervaart er geen stress, we kennen het allemaal. We zoeken bewust ontspanning en afleiding. Heeft u al eens nagedacht over een natuurlijke ondersteuning bij de omgang met stress en de gevolgen die dit op uw lichaam kan hebben. In mijn praktijk kan ik u helpen met ontspannen op zowel fysiek als mentaal gebied.
Pijn:
Pijn klachten kunnen uw leven beïnvloeden, heeft u al eens gedacht aan een acupunctuur behandeling?
In mijn praktijk gebruik ik verschillende methode die ons bekend zijn geworden door de Traditionele Chinese Geneeskunde. Een geneeswijze die al beoefent werd voor het begin van onze jaartelling.

Periodieke vrouwelijke klachten:
Uw ei sprong en menstruatie hoort te komen en te gaan, in ritme, zonder klachten, met gemiddelde vloei zonder ophopingen, krampen of beperking in u leven.
De Traditionele Chinese Geneeskunde geeft ook op dit vlak behandelingsmogelijkheden.


Vergoeding behandeling TCG mogelijk.

Het is mogelijk dat een medische behandeling vallend onder de Chinese geneeskunde in mijn praktijk, voor u kan worden vergoed door uw zorgverzekering.  Dit is natuurlijk afhankelijk van uw verzekeringsvoorwaarden en verzekeraar. Voor meer informatie over vergoedingen van ziektekostenverzekering kunt u terug vinden op de website van de Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur. Aan dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend.