Nieuwsberichten

Acupuncturist Eibergen.

Mijn praktijk GFG is gevestigd in de Holterhoek, gelegen in een driehoek tussen Winterswijk, Eibergen en Groenlo in het buitengebied. Ik heb mijn opleiding tot acupuncturist gevolgd aan de Academie Qing-Bai. 


Covid-19 update:

Vanaf 3 maart 2021 is mijn praktijk geopend voor bezoeken op afspraak. U kunt mij bereiken via de contact pagina van deze site of telefonisch via het nummer  +31 6 212 75 106.

Openingstijden

Maandag tot donderdag van 9:00 - 20:00
Vrijdag van 9:00-16:00
Zaterdag en zondag gesloten

Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur

Ik ben praktiserend lid van deze beroepsvereniging. Meer informatie over deze beroepsvereniging vindt u als u op deze link klikt.


Ik ben een gecertificeerd EHBO'er door de Rode Kruisvereniging.


 Facebook groep

Via Facebook heb ik een groep gemaakt waarin tips, recepten en informatie
over voeding, gezondheid en beweging worden gedeeld.

Vergoeding behandeling TCG mogelijk.

Het is mogelijk dat een behandeling vallend onder de Chinese geneeskunde in mijn praktijk, voor u kan worden vergoed door uw zorgverzekering.  Dit is natuurlijk afhankelijk van uw verzekerings-voorwaarden en verzekeraar. Voor meer informatie over vergoedingen van ziektekostenverzekering kunt u terug vinden op de website van de Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur. Aan dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend.


Tip & Tops

Stress:
Wie ervaart stress op dit moment niet met alle maatregelen omtrent Covid-19. Zoek bewust u ontspanning en afleiding.
Heeft u al eens nagedacht over een natuurlijke ondersteuning. Ook tijdens de lockdown kunt u bij mij terecht voor een Bach bloesem remedie.

Wilt u kennismaken met deze natuurlijke ondersteuning kunt u contact opnemen. Na een gesprek zal ik voor u een remedie voor u samenstellen. Deze remedie kunt u op afspraak bij ons afhalen voor  € 7,50.