Recensie

Jolanda

Na 1 behandeling, eindelijk van mijn tennis elleboog af.

Gea

Ik heb Gerda leren kennen als een vrouw die samen en in samenspraak, met mij, buiten de traditionele lijntjes durfde te kleuren. Een mooi een leerzaam proces! Ik gun iedereen een acupuncturist als Gerda

...

In mijn ervaring is een kou niet binnen twee dagen weg. Na behandeling met acupunctuur was dit wel het geval en ben ik blijven functioneren.

...

Mijn verhaal:
Nadat ik geopereerd ben aan borstkanker en na bestraling, bleef ik er moe en gespannen. Ik piekerde veel en had last van nachtmerries. Na de eerste behandeling van de Achtzaligheden, voelde ik mij al minder moe en gespannen. Ook de nachtmerries werden minder intens.


Drie weken later kreeg ik de tweede behandeling van de Achtzaligheden, aangevuld met versterking van mijn zwakste element: Water. De volgende morgen was de droogte uit mijn gezicht en handen, nu drink ik veel water, heb gewoon dorst en voel mij weer stukken beter fysiek zowel psychische. Mijn hoofd is veel rustiger dus ik slaap beter en pieker veel minder. Je zou kunnen zeggen dat ik mij gelukkiger voel.

Ik ben heel dankbaar voor de zorgvuldige en warme behandeling van Gerda.

Dank je wel lieve schat ik voel mij zoveel beter.

Jeanine

Hi Gerda,
Ik ga iets schrijven over mijn pijn en jouw hulp daarbij. Ik was bij je op visite en had pijn in mijn rechter knie. Die knie was al zeker twee jaar een probleem. Een aantal keren bij de fysiotherapeut geweest. Dat hielp voor een tijdje maar de pijn kwam telkens terug. De diagnose was dat de band die mijn knieschijf op zijn plaats hield zwakker was geworden door een eerdere operatie. Het viel jou op dat ik die knie ontzag. Ik vertelde jou het verhaal en jij bood acupunctuur aan. Natuurlijk zei ik ja op dat lieve aanbod, maar eerlijk geloofde ik niet dat dit zou helpen.

Toen je klaar was voelde ik niet veel maar ja ik had dan ook niets verwacht. Maar de volgende dag voelde mijn knie een beetje beter. De dag daarop en daarop steeds een beetje beter en beter. Nu heb ik al maanden geen pijn meer. Ik doe dingen die ik voor jouw behandeling niet kon doen. Ik zit nu op de sportschool en doe zware oefeningen, ook zwaar voor mijn knie. Dat kan allemaal. Ongelooflijk maar waar.

Ik ben nu dus een believer geworden. Ik zal nooit meer zeggen dat acupunctuur niet helpt.

Dankjewel Gerda, knuffel Jeanine.

Rob

Vanmorgen was Nena kreupel aan haar rechter voorpoot. Gisteren bij manwerk een blessure opgelopen. Na behandeling, was de kreupelheid over en kon er weer getraind worden.